Välkommen 2010

GOTT NYTT ÅR
♥♥♥

 Jag hoppas på ett spännande och bra 2010!
Glöm inte äpplet vid tolvslaget för att vara frisk nästa år;)
Jag har redan lagt undan ett!

Ett spännade år väntar oss duvan!
Älskar dej för alltid♥


Många Kramar E


Årets sista dagar!

Hej:)

Nu är det inte många dagar kvar på 2009, Nyårsafton i morgon! Tiden går så fort:) Det är nog ett tecken på att man trivs;) Det sägs ju att tiden går fort när man har roligt...

Idag har jag haft lite egentid här i Hässlegården, varit ute och gått i det fina vintervädret och dricker nu lite kaffe och myser.  Ingmari jobbar och Bernt och Henke är vid båten (!). En dag som denna kan till och med jag tycka det kan vara skönt att läsa några rader i en bok! Det ska jag göra nu.

Många Kramar E ♥


20091228

Hej:)

Det har gått ett par dagar sedan julafton hemma på Tegelviken, en mycket mysig julafton.
Hela (nästan) släkten hemma, julmat och tomte, precis som vanligt!=) Jag hade nog varit snäll för tomten kom med fina julklappar.
 Den 25:e åkte vi ner till Karlskrona och firade jul:) Med god julmat och tomten hade hittat hit också. Att jag varit så snäll=)!


Henke och jag hemma på julafton:)


Idag har vi varit på Kosta Outlet och handlat, det hade blivit mycket större sen jag var där sist! Nu ska vi äta sen ska jag och Henke in till Linus och Carro.

Kanske har Sanna med sig saxarna och tar lite i topparna när vi ätit:)


Hoppas att ni har det bra i jul!
Många Kramar E


Dan före dopparedan!

Hej=)

Har nu varit hemma i Kalmar ett par dagar, det är fullt upp=) Mysigt att vara hemma! Igår var det födelsedagskalas hos farmor och sen var vi hos Sabina och Carl på mysfika, ALLTID så roligt att ses:)

Julförberedelserna fortsätter idag... göra en sort julgodis till, JUL-handla på Maxi (snälla ge oss lite plats, antar att vi inte är själva där), plocka iordning och julpynta det sista och i kväll blir det jansonsfrestelse och provsmaka julskinkan! Henke jobbar extra i dag på EM, som behöver lite extra hjälp med leveranser innan jul!

Ska nu börja på "att göra-listan" :)

Många Kramar EÅrets gran:)


Jullov=)

Hej=)

Idag hade jag sista lektionen på praktiken, så nu har jag jullov, en efterlängtad ledighet:) Det ska bli så skönt...
I kväll har vi tagit det lugnt och slappat framför tv:n och börjat packa lite smått för hemfärden imon. Är ganska trött efter veckan så snart väntar sängen.

Jag hoppas på en vit jul i år:) Här är bilder från februari i år när Henke och jag var ute och grillade korv på alla hjärtans dag=) Då var det snö (i Linköping)...Godnattkramar E

Snöväder och Tomteverkstad:)

Hej på er!

Är hemma på lunchen, har bara en idrottslektion kvar i eftermiddag! Det är ingen lek att cykla fram och tillbaka i snövädret och blåsten underlättar inte. Men med tungan rätt i mun och full koncentration går det rätt bra, ingen vurpa än=)!

I kväll ska Henke och jag dona lite här hemma med julklappar och så, Tomteverkstad:)

Hej så länge!
Kramar E

Klappbestyr!


Hej:)

Måndag och en ny vecka! Sista veckan innan vi kommer hem för jul och lite jullov=) Det är också min sista praktikvecka, har båda ämnena nu, så det blir många lektioner jag håller i!

Har köpt lite julklappar idag:) Men får forsätta denna veckan på eftermiddagar och kvällar;)Det går framåt med julklapparna!=)Snart blir det sängen!
Massa Kramar E


Toppenhelg=)

Hej=)

Vilken helg vi haft! Började redan i torsdags som ni vet med att Emmy och Daniel kom upp och vi var på Winnerbäck:) På fredagen var vi på stan en sväng och på kvällen kom Emelie och Daniel. Då hade vi fonduekväll, MYCKET trevligt, sista skålen blev runt halv fyratiden på natten! Riktigt kul kväll:)
På lördagen blev det en liten sväng på stan och så var vi och tittade på Henke som spelade match. Emmy och Daniel körde till Kalmar på eftermiddagen. På kvällen var vi på bio- Luftslottet som sprängdes, bra tycker jag. Promenerade hem i snön:) Lugn dag i dag, Emelie och Daniel körde till Gbg efter frukost.

Tack vänner för en underbar helg!♥


Nu slappar Henke och jag och laddar inför sista veckan innan vi åker hem för jul!=)
Det ska bli så mysigt att komma hem!Köpte en fin blombukett till Luciahelgen! Blomsterchecken mamma=)

Fanns visst lite cheesecake kvar, så nu blir det lite fika!


Många Kramar E


Julkonsert, Winnerbäck och en EFTERLÄNGTAD helg!

Hej=)

Nu var det ett tag sedan jag skrev här! Spenderar just nu mina dagar på Folkungaskolan här i Linköping, denna veckan i Geografi.
Idag fick jag gå hem tidigare, lektioner utgår då alla eleverna i åk 4-9 övar inför julkonserten som ska vara i domkyrkan. Jag var med och kollade repetitioner hela förmiddagen. Imorgon kväll ska de ha två föreställningar för föräldrar och allmänheten, de fyller kyrkan två gånger! En konsert med 500 elever samtidigt(Musik- och dansklasser)! Jag får se den helt färdig på fredag morgon, då visar de upp konserten för gymnasiet och lärarna!
Då kommer ialla fall jag att komma i julstämning!

Imorgon kommer Emmy och Daniel!=) Vi ska på Winnerbäck i morgon kväll, ska bli så kul!!!
Sedan på fredag kommer Emelie och Daniel också hit! Fullt hus på Blomgatan:) Kommer bli en kanonhelg!  Får se vad vi hittar på! Vill ni göra något speciellt=)?


Massa Kramar E


3:e December

Hej:)

Jag började dagen med att ha en lektion kl 8.10 med en sjua, bollekar. Sedan hade jag nästa lektion vid 15! Så jag hade ett hål mitt på dagen idag:) Då var jag och handlade lite till julgodiset! Hann träffa min handledare jag ska ha nästa vecka i Geografin.
Och hann även vara hemma, det var skönt=)

Sedan gick det i ett, lektionen slutade kl 16, efter den blev det städning av hallen och samtal med min handledare och klockan hann bli 16.30 innan jag var hemma. Vid 17 började jag och Lina baka saffranskladdkaka, göra tryfflar med Baileys och Mozartkulor=) Såklart glögg och julmusik till detta!  Johanna och Ville kom förbi en sväng med papparkakor och julmust!

Så nu är man rätt så "mätt" av alla godsaker:) Men det hör ju denna tiden till;)


3:e December! Tre veckor till julafton:)Nu blir det att röja lite i köket!

Hoppas allt är bra med er!
Massa Kramar


RSS 2.0