Wallander och räkmacka

Hej:)
Jobbade i går, det var lungt, solen sken ju=) Men Henke kom ut och köpte en båt/segelbåt som ska pryda vårt fönster! När jag slutade åkte vi en liten runda, det blev stadium, hemtex, mairo, city gross och ikea haha!=)
Mitt huvud var  inte med mej i går, ont, så det blev en hemma kväll=)

Började med att äta räkmacka som pappa gjort:) Mycket goda.


Sedan hade vi  ju laddat upp med godis och snax så att hyra en film var givet. Wallander- Kuriren blev det, den var bra.


Idag söndag är vi lediga får se vad vi hittar på... Många Kramar E
Rastlös

Hej!
Lördagskvällen i hårdrockens tecken var kanon! Det är en viss känsla att se Metallica (som var det stora dragplåstret) med 35 000 i publiken=) Lyckades genom Per få ställets bästa platser, tack!:) Jag körde hem då de andra tre hade hittat  till baren... halv fyra på söndag morgon kom vi hem! Så i går var man allt lite trött efter att ha jobbat  både lördag och söndag...

Jag har min lediga dag i dag, men på något vis känner jag mig rastlös.... Det är iof skönt att vara ledig, men ingen annan är ju det! Sitter och hoppas på att hyresvärden från Linköping ringer i dag, så han kan börja fixa till vår lägenhet, vore bra=) Så vi kan börja flytta! På Ikeas och Åhlens hemida hittade jag lite som skulle passa där uppe=)Många Kramar E

Tandläkaren, optikern, stranden och grill.....

Man hinner mycket på sin lediga dag:) Så skönt att vara ledig! Började med ett besök hos tandläkaren 8.30. Sedan följde jag med mamma till Maxi för att handla (inväntade syrran som sov...). När jag kom hem från affären hade Klara fixat kaffe till stranden. Ett par timmar i Kalmarsundsparken i en brassestol... underbart! Hem och göra sig i ordning sedan in till optikern, prova ut nya linser. Sedan hade familjen bokat in en grill tillsammans, nu när alla är hemma igen efter semestern!


Inte ett strandbesök utan lite kaffe!?


Klara inspirerad av Ernst och gör grillspetten utomhus, haha=) Ser  väl mysigt ut!?


Sedan kan ni väl själva gissa vilka som grillade!:) Själv höll jag mina sysslor inne, dillpotatis i ugnen. Vi spelade yatzy om vem som skulle ta hand om disken, sorry Klara!

I morgon väntar jobb sedan bär det av upp mot Hultsfred!
Många Kramar E

Lööööve

Idag har vi varit ihop i två och ett halvt år ♥ och jag ser fram emot många år till!
Tack för att jag får vara din

 I love you //Din Ellen

20090714


Hej!

Sitter nu i soffan efter en dag på jobbet, har gått bra. Henke och jag har precis fikat på jordgubbspaj som jag bakat:) Gott!  Klara jobbar till 01, men det finns nog en liten bit kvar då;) Det är jag, Klara och Henke som bor och sköter huset nu när mamma och pappa är på semester och ett par veckor till innan det bär upp till Linköping igen! Funkar kanon:)

Idag fick vi biljetter till Metallica på Lördag! Så i helgen blir det en tripp till Hultsfred mellan jobbpassen:) Ska bli riktigt kul! Jag kan väl inte kalla mig  ett riktigt fan, men jag kan tänka mej vilken stämning det kommer att bli:)
Jag har ju en konsert med Iron Maiden i mitt bagage när det gäller hårdrock, då jag fick följa med syrran på en bussresa till Stockholm för att mamma och pappa inte ville att hon skulle åka själv:) haha... Hela bussen var full med långa hästsvansar, svarta t-shirt med tryck, öl och svettlukt... och så Klara och jag då. ( lagom vilsen) Just det en fläskläpp fick jag av ett fyllo på bussen som råkade armbåga mej där jag stilla satt på min plats... snyggt! Kanke får en annan upplevelse på lördag... ROCK ON!

    

Många Kramar E

Jag kom in!

Jiiipi! Jag kom in på lärarprogrammet till hösten, så nu har jag 1,5 år innan jag får min lärarexamen!
(Det finns inte bara en väg att nå dit man vill!)
Så håll utkik efter idrottslärartjänster 2011;)

Kram E

Österrike -09!

Hej:)
Här kommer en liten uppdatering...
Nu är vi hemma igen efter en underbar vecka i Österrike:) Det gick bra att köra ner. Efter många timmar på autobahn kom vi ner till Österrike på lördagskvällen. Mycket vandring i bergen har det blivit:) Vissa dagar längre turer och andra lite kortare. Det har även hunnits med golftävling (Henke & pappa), och då var vi andra inne i närliggande stad och kollade, så det har funnits något för alla:)

I går söndag fortsatte vi köra bil, från Karlskrona till Linköping för att lämna vår säng och hämta hem Sannas säng och köra in den till stan i Kna... och sen körde Henke och jag till Kalmar igen... Inte annat än att man är trött! Jag hade tur som var ledig i dag:)! Vem har sagt att man ska vara ledig på sommarlovet=)?

Nu är vi i allafall hemma i Kalmar igen och vi har haft det kanon!
Många Kramar E 
Klara laddar för att köra nästa sträcka! Matstopp vid autobahn.


Hela gänget påväg mot en vandrigstur...


Henke i Maria Alm.

Henke & Jag
 
Blandat väder, öl kyler bra i värmen & regnställ skyddar mot regn=)


Hela familjen Persson utanför vårt hus där vi bodde.


Jag & Henke matchar i turkost:)


Henke & Jag efter en god middag!
 
Marcus, Matilda, Klara, Henke & Jag. ( den unga delen av släkten=)


Vattenstopp!


Kusinerna, flickorna (Mattias saknas)


SKÅL och tack för en kanon semester!!


Det sista inför resan!

Sitter nu och äter frukost, snart jobb 10-18. Klara och Henke hämtar hyrbilen efter jobbet! Sedan bär det av hemåt, packa det sista, ett stopp i Karlskrona för att säga hej då innan vi fortsätter ner mot Lund! Där blir det en natt i Klaras student rum:) Tidigt i morgonbitti börjar vår roadtripp ner till Österrike!!! Jag, Klara och Henke i en bil, det kan bli skoj, haha! Det är lite prylar som ska med: 3 stora bagar med våra kläder, golfklubbor, datorer, stormkök, mat/ fikakorg (Klara gör du pastasalladen?=), ett x antal skor var och allt annat som kan vara bra att ha med, men det ska nog gå bra, allt är planerat som vanligt!(?)

Ska bli jätteroligt att komma i väg:)

Snart semester.... Många Kramar E

RSS 2.0