Sommarhelg:)


Hej:)
Började lördagen med jobb 10- 15, inte så mycket folk i butiken. Folk gör väl annat när det är så fint väder! Kl. 18 var det dags för "trädgårdsfest" hos Hanna och Johan på Öland! Jättetrevligt och kul att träffa alla igen:) Dom hade fixat lekar, tipsrunda, grillar och ett jättetält och allt annat som behövs för ett partaj:) Och så kul folk såklart!

Hanna å Jag
                                                                            
 
Grill å lek


Henke

Söndagen började också med jobb. Då kom finbesök från KNA till butiken, Sanna hade vägarna förbi (IKEA=). Även söndagen en lugn jobbdag. På eftermiddagen var det middag hemma hos mormor, gott gott. Tog några familjebilder när vi alla var samlade=) Själv är man ju inte fixad för party som vissa andra men men ;)  


Mamman med sina döttrar


Hela familjen:)

Henke och jag körde över Klara till Öland som skulle till Strand. Sedan spelade vi minigolf i färjestaden och var och åt glass med Emelie och Daniel:)

Kanon helg!!:)

Många Kramar E


Vilken rysare!

Första jobb veckan är nu avklarad, jobbar i helgen också!

Sitter nu och tittar på Sverige- England U21, en match  jag inte hade några större förhoppningar på, men som jag nu sitter som klistrad framför... Sverige har nu hämtat upp ett underläge 0-3 till nu 3-3!!
Vilken rysare det blev... måste titta vidare!!

Många Kramar E

Det blev en dag på stranden:)

Började dagen men att köpa baugetter på Kallskänken innan vi åkte över till östra Öland! Stannade till på ÖB, köpte jordgubbar och kex... Vi har haft en kanon dag=) Inte ett moln på himlen, men lite blåsigt. Det är väl som det ska när det svider lite på ryggen efter en dag i solen=)

Lite bilder från vår utflykt:Henke har kopplat in sin ljudbok:)Nu väntar jobb 11 dagar i rad för min del... så ni vet vart ni hittar mig=) Men efter kl 18 är jag ledig varje dag:) Sedan bär det av till Österrike!

Många Kramar E

Första dagen på (sommar)jobbet!

Hej hej!
Så var första dagen på sommarjobbet avklarad, Em Severins stod kvar! Det finns så mycket fint! (www.em.com) Trots att man jobbat där innan är man helt slut i huvudet efter första arbetsdagen! Mycket att tänka på. Ombyggnad i butiken så det tar nog ett tag innan jag hittar där igen....Nu är det bara ett par veckor kvar;) Men jag är ledig redan i morgon, Henke också, så då tänkte vi åka till Öland om det blir fint väder:) Ta med oss picknick och förhoppningsvis kunna sitta ett par timmar i solen!
Efter jobbet åkte vi hem och åt, sedan körde vi ut till Grönalund och hälsade på Charlie, Sophie och Per. Faster var också där:)

Nu blir det en stund framför tv:n innan sängen väntar...

Många Kramar E ♥ ♥ ♥ 

Midsommar!

Hej!
En uppdatering, med lite bilder:)
I torsdags var vi på Dans examen på Kungsholmen och  på Midsommarafton var det lunch på Kollo, tårtkals hos Emelie och Daniel innan "flexbussen" gick till Färjestaden på Öland.
Där hade  Emelie, Daniel, Madde och Natalie styrt upp en midsommarfet, mycket trevligt!! Kvällen bjöd på grill, tårta, lekar/tävlingar och sång=) Tack så mycket!

Hela familjen hemma i Hässlegården
 
Jag & Henke (nya slingor i håret)

Kungsholmen....


 
Daniel & Emelie                 Henke & Karin

Henke laddad för tävling=)

Många Kramar E

Sextonde juni

Hej:)
Idag har Henke och jag varit inne i stan! Jag hittade lite kläder:) Sedan köpte vi lunch på Thai-vagnen i stan och åkte ut till Saltsjöbaden och åt, mysigt!
Planerna inför kvällen: Springa en runda med Emmy (om det passar henne i dag efter jobbet) och sedan ska vi grilla i Hässlegården. Jag köpte även slingor till håret i dag, får ser om det blir i kväll eller en annan dag som vi lägger i dem.

Hej så länge
Många Kramar E♥ 

Två gamla bilder:


Henke och jag -07.


Klara -07.

BLÅ HIMMEL

Godmorgon!
Nu har jag precis ätit frukost ute, skönt, sommarkänsla:) Blir nog att sitta kvar ett tag!

I gårkväll hamnade vi på Byttan, det var kul. Mycket folk & liveband. Träffade många som är hemma över sommaren! Men kvällen började med att jag och Emmy promenerade en runda, vi gick förbi Maxi och handlade för att sedan gå hem till henne och göra oss i ordning och laga vår mat:) Vi gjorde en jättegod räksallad, med blandsallad, mango, räkor, rödlök, mosarellaost och till detta lite vin... kan det bli bättre=)? Tack Emmy för en mysig kväll! (Henke var i Karlskrona & Ronneby på fest och Danne jobbade, ni får vara med nästa gång=) Tyson vi gjorde ett försök att få med dej!:) Hoppas jobbet gick bra.

Igår sa Emmy och jag att vi skulle ut springa en runda i dag, vi får väl se hur det blir med det... Ska träffa Carro i dag också:) Men jag börjar med att gå ut att sätta mej i solen en stund!

Lite bilder från Tegelviken:

Många Kramar E


Sommar och sol!?

Hejsan!♥

Efter en hemfärd som höll på att kosta oss två cyklar är vi nu hemma för sommaren:) Vi hade våra cyklar på trekvart bak på sabben i 24 mil! Jag var på helspänd i fall vi skulle tappa dem! Tur att jag har lugnet själv med mig som sansat stannade och klurade ut en fiffig lösning (ett skärp och en golfvagn är det som behövs=) som höll hela vägen till Kalmar!

Nu har vi installerat oss i källaren på Tegelviken, som blir vårt hem i sommar. Henke åkte till Karlskrona och jag kommer ner på måndag. Ska bli kul att komma ner ett par dagar=) Mormor var här och åt lunch sedan var mamma, Klara och jag ute och gick en runda.

Mycket att se fram emot i sommar:
Midsommar på Karl-Johangatan (Öland) 19 juni
Sommar/ Tältfest (Öland) 27 juni
Österrike 4-11 juli
Turkiet 21- 28 augusti

Sedan hoppas jag på mycket sol och grill:)


Nu vet ni vart jag håller hus;) Många Kramar E♥

Regnet det bara öser ner...

Vart är sommaren!? Jag hade ju räknat med att det skulle vara fint väder i två veckor nu innan sommarjobbet börjar, men inte. Sitter nu inne bland flyttkartonger och det är ett allmänt kaos i lägenheten! Känns som det står saker precis överallt, vilket får mig att känna mig smått stressad... Men det går faktiskt framåt:) Allt jobb vi gör nu är liksom gjort sen när flytten går!
 

Kaos!


Mina kläder är ialla fall nedpackade:) Nästan allt;)

I kväll ska vi kolla fotbollen och äta med Erika och John det ska bli trevligt. Nehe nu ska jag fortsätta att röja!
Hej så länge!

Många Kramar E


Dagen

Hej Hej!

Håller på att styra för fullt här hemma, det är mycket som skall ordnas. Idag har jag ringt och "flyttat" el, telefon och internet. Att allt ska kosta!! Skattepengarna kom lägligt vill jag lova!
Jag har listor på vad som ska göras men jag får stryka lite hela tiden:) Det gillar jag!

Varit och fikat med Johanna, trevligt. Hon är stor nu, ska ha barn om ca 2 veckor. Så vi har varit och tittat på barnkläder, haha det är inte varje dag jag gör det:) Små bodys i miniformat!

Tänkte jag skulle ut och jogga en sväng nu när solen är framme!

Henke var och fiskade igår så ugnsbakad fisk står på kvällens meny:
Ser inte helt fel ut:)

Många Kramar E♥

Ska det vara så svårt!?

Hejsan!
Är nu hemma efter ett par dagar i Fiskebäckskil och Lysekil med fiskekursen! Innan denna resa hade vi inte fått så mycket fisk, men nu har alla i kursen fått det:) Själv fick jag två torskar som vi stekte och åt till kvällsmat, det ni!=)

Jag har inte varit så mycket på västkusten men det var jättefint! Vilken idyll!:

Fiskebäckskil

Nu är det packning som gäller ett par dagar innan vi åker hemåt Kalmar och Karlskrona. Varför har jag så svårt för att slänga!? Jag har lovat mig själv att RENSA det som inte används... ska det vara så svårt! Kan ju vara bra att ha någongång är det sista jag tänker...
Nu ska jag ge mig in i garderoben och nu ska kläder jag inte kommer i eller använder BORT!

Många Kramar E ♥

Sommarlovet börjar med fiske på västkusten!

Terminen är slut!
Jag har suttit på opponering hela dagen 8-16! Vi rättade till småfel i uppsatsen och kan nu lämna den bakom oss:) Mycket bra jobb vi gjort Lina! Känns som vi fick belöning för allt jobb vi lagt ner! Jag har sommarlov!

I morgon bär det av  till västkusten med Fiskekursen! (torsdag till söndag). Ska bli roligt, hoppas på fint väder! Kanske kommer jag att få upp min första fisk!?

  
Så här såg det ut förra veckan på fiskekursen. Då var vi vid Hornsjön på norra Öland och nattfiskade. Det var ingen värme i natten:)

Efter vår lilla fisketripp är det dags att packa ner våra saker i lådor för att underlätta flytten i sommar, då vi inte är i Linköping. Så man får väl ladda för en rejäl rensning!

Många Kramar E


KOLLO

Hej=)
Igår var jag, mamma och min faster nere på kollo och storstädade stugan inför sommaren! Charlie var också med så det var full rulle (min kusin Sophies barn, 2år)
Sedan kom pappa, farmor och farfar ner och vi åt lite morsdagsmiddag. Pappa stod för menyn; "Skippersallad":)

Det är så mysigt att vara nere på kollo:) Vi hade också en kolonistuga när jag var liten! Så Södra koloniområdet känner jag till:) Nu är det bara farmor och farfar som har sin kvar, tror dom har haft sin stuga längst av alla på hela området! Och den uppskattas av oss alla i släkten:) Visst ser det mysigt ut!?

Kollo:)


Idag har jag gjort en rabarberpaj, som vi fikat på nu i kväll.
En del plugg i dag för oss båda, men är inne på sista veckan nu!! Ska bli skönt!


Många Kramar E


RSS 2.0