En dag framför datorn!

Hej=)

Vilket väder det varit idag! Sol, snö och regn! Men mej har det inte spelat så stor roll för jag har suttit vid datorn och läst geografi analyser som dom gjorde när jag var på praktiken. Så nu har jag skrivit kommentarer och betygsatt 22 elever, spännande och se vad handledaren säger om det!

Ätit rester från gårdagens godsaker! Sedan har jag och Johanna tränat Bobypump, skönt att träna inne när det är sånt trist väder...

Nu har jag precis packat in flyttkartonger i bilen, åker till Kalmar direkt efter skolan imon=) Kanske ska packa lite kläder till mej själv också:) Det är nog en bra idé!

Kramar E

Halv Åtta Hos Mej :)

Lite bilder från gårdagens middag!




Fördrink


Årets första jordgubbar:)



Förrätt! Avocadopaj med kräftstjärtar


Hela gänget: Micke, Linnéa, Elin och Linda!

En mycket trevligt kväll, tack så mycket! Att gästerna gick vid ett-tiden är nog ett gott betyg=)!?


Kramar E


Nöjd!

Hej=)

Idag har jag haft en intensiv och rolig dag och till och med fått mycket gjort:)

Började med att cykla till biblioteket, spånade på mitt syfte till arbetet och bläddrade i en metodbok ;) Sedan cyklade jag ner till JennyAnn som var nere på stan. Solen sken och vi satt och pratade på torget i solen, vi har inte träffats på 2 år!! Åt lunch och hade det mycket trevligt:)

Sedan cyklade jag hem, åkte ut till Tornby och handlade till morgondagens middag. Var på systemet och fick hjälp med förrättsvin och fördrink!


och så har jag har såklart provdukat, får se hur jag gör imon=)!


Sedan har jag och Elin varit i spåret och joggat 5 km! Det var min första löptur denna säsongen och i mina nya skor:)

I morgon vet jag vad jag ska göra... det blir ett par timmar i köket:)

Nöjd med min dag! Många Kramar E

20100418

Hej!

Shit vad en helg går fort! Jag har lämnat Henke vid tåget:( Så nu är det tomt här hemma igen...  
Jag kör ner på torsdag efter lunch! Då ska vi ut och äta och gå på viskväll i Kalmar och sedan bjuder Karlskrona på fest i helgen. Fira Sanna som fyllt år:)

En vecka som både börjar och slutar med roliga saker:) Däremellan MÅSTE jag komma i gång med mitt examensarbete (ska skriva halva fram till sommaren), men jag kommer inte igång:( Vet inte riktigt vad jag vill skriva om!

Men nu är det fortfarande söndag och jag ska dricka lite kaffe och läsa i min bok.



Kramar E

Planering=)

Hej!

Igårkväll köpte Henke och jag plockmat och tittade på film (Stenhuggaren av Läckberg)- vilket fredagsmys. När man är ifrån varandra i veckorna uppsakttar man verkligen en sån kväll=)
Idag är han på lagfest hela dagen, började vid halv 11 och kommer nog inte hem förrens sent i kväll.

Jag pysslar lite här hemma och tänkte ta mig en promenad men det blåser halv storm! (men om någon ska ut hänger jag gärna me=) Ikväll ska jag hem till Lina på lite mat och vin, lutar åt årets första grill!

På måndag kommer JennyAnn och hennes son Matheo till Linköping, så vi ska passa på att ta en fika när hon har vägarna förbi:)
Och på tisdag är det min tur att ha "Halv-åtta-hos-mej" så jag sitter nu och planerar hur jag ska lägga upp min middag;) Mycket att tänka på! Handla och när ska jag göra vad;)? Måste ju tänka på HELHETEN:)







Trevlig helg!

Många Kramar E


Min Blogg 1 år:)

Godmorgon!

Vet inte vad som har hänt, men jag vaknar av mig själv på morgonen och är pigg:) Så det blir ett frukostinlägg i dag också. Ska bort till bibblan och träffa Nea vid 9, vi ska försöka komma i gång med våra arbeten. Men jag måste hitta något jag vill skriva om! Vi ska luncha på stan idag hade vi tänkt, mysigt!


En bra start på dagen! Kaffe och musik på Spotify :)



Blommor blir man alltid glad över!

Det måste vara solen som ger mig energi! I morgon kommer min favorit hem, ÄNTLIGEN!

Många Kramar E


Idag "fyller" min blogg 1 år:) Vilka är ni som brukar läsa mina små inlägg=)?

Hoppas på en bra dag=)

Godmorgon!
Solen skiner och jag ser inte ett moln! Det blir så mycket enklare att gå upp då=) Sitter nu och äter frukost och man kan väl säga att dagen har börjat betydligt bättre än i går!

Idag blir det en dag i skolan, workshops 8-17, men tror inte vi håller på så länge! Jag har ju bokat mig till träning vid 17;)

Än så länge verkar detta kunna bli en bra dag!

Kramar E


En stund i solen?

Tillbaka på ruta ett (när det gäller boende)

Hej!

Vi har ju inte hört något om lägenheten i Karlskrona, så jag ringde hyresvärden idag... och lägenheten är uthyrd till någon annan. (Brast nog i kommuniktionen mellan hyresgäst och hyresvärd) I slutet är det ju hyresvärden som bestämmer, men man hoppades väl in i det sista eftersom hyresgästen muntligt lovade oss den när vi var där på visning...

Så nu är det bara att börja leta lägenhet igen!

Nu ska jag snart i väg och träffa Linnea och fika:) Hoppas solen snart tittar fram, kan behöva den nu!

Kramar E


Vårtecken

Nu är balkongen i ordning och utemöblerna avtorkade, så nu ska jag sätta mig en stund och njuta av solen:) Ett riktigt vårtecken tycker jag!







Kramar E

Gräsänka i en vecka!

Hej=)

Det har varit en mycket skön helg! I lördags firade Henke mig på morgonen, han hade gjort brunch och fixat för mig! Jag fick en weekend till Oslo och en ansiktsbehandling, vilken sambo jag har
På kvällen var John och Erika nere på middag, en mycket lyckad 25-års dag :)

På söndagen röjde Henke och jag i vår bokhylla och slängde massa grejjer som bara tog plats och skräpade! Skönt att rensa=) Det blev även en promenad i solen för mej och Erika.



Fick denna fina kryddväxt av Erika och John:)


Henke körde till Kalmar tidigare idag, så nu är jag ensam en vecka! Inte så kul när man inte har så mycket att göra. Skola först på onsdag och där har vi inte kommit i gång med något än (!)

Idag är det tvättstugan men solen skiner så fint så det blir en promenad efter kaffet :)

Ha en bra dag! Många Kramar E

(Vi har inte hört något om lägenheten i Karlskrona, vi får inte tag i henne som bor där nu. Känns lite drygt, men hoppas inte det har hänt något utan att vi fortfarande får den)


Ledig dag i solen=)

Hej!

Känner mig rätt nöjd efter tre dagars jobb på EM. Lite förvirrad första dagen men kom in i det mer och mer! Känns bra inför sommaren=)
Igår var vi hos mormor efter jobbet, vi fick hennes goda köttsoppa:) Mycket gott!

Idag är jag ledig här i Kalmar och har inga planer! Ska börja packa ihop våra saker för vi åker tillbaka till Linköping senare idag. Det känns som livet i en väska har börjat...
Jag är kvar i Linköping men Henke är tillbaka redan (hela) nästa vecka.


Vårt flyttlass senare i vår?=)


Ha en bra dag!=)

Massa Kramar E, 24 ett par timmar till:)


Uppdatering

Hej=)

Nu har vi varit hemma i Kalmar/ KNA i snart en vecka! Torsdag och fredag förra veckan var fix och trix inför mitt Kalas som vi hade på långfredagen:) Mycket lyckat, TACK alla!


Lite paketöppning:)


På påskafton åkte vi ner till karlskrona och var där ett par dagar:) Var bla och tittade på en lägenhet, kanonfin, bara en underskrift på ett kontrakt från att bli vår=) Hoppas!

Kom tillbaka till Kalmar i går kväll. Jag jobb på Em och Henke skola, jag ska jobba två dagar till:) På fredag åker till Linköping igen... 

Massa Kramar E


Henkes fasters hund, lagom storlek för mej, haha=)

RSS 2.0