30 juli 2010

Hej=)

Två bilder från grillningen hos Sophie, Per och Charlie:)


Idag jobb som vanligt, sedan beställde vi pizza, mycket gott. Ingen slår Italias pizzor! Nu slöar vi i soffan med kaffe och klasskakemuffins. Henke har idag jobbat sin sista dag på EM så nu blir han ledig en vecka innan jobbet i Ronneby börjar... Jag har ett par veckor kvar!

Jobbar 10-15 i morgon sedan åker vi ner till Karlskrona, funderar på att campa en natt om vädret tillåter=) Är ledig på söndag!

Hoppas allt är bra med er
Många Kramar E

Jobb, Jobb och åter jobb...

Hej=)

Så har man gått in på sin sjätte jobbvecka (tre kvar), börjar kännas nu.. men förhoppningsvis blir det  klirr i kassan=) Kan behövas till min Mallorca resa v 33 och framförallt till hösten!

Men i helgen var jag ledig, och på fredagskvällen var jag och Emmy på Amanda Jenssen och The Ark i Borgholms slottsruin, kanon bra=)

På lördagen då var det MÖHIPPA för Emelie som gifter sig den 7 augusti!!=) Styrde om planerna då regnet ÖSTE ner men dagen blev mycket lyckad i af, med brunch, discobowling, trekamp (sumobrottning, segway och pilbåge) sedan slutade vi (dom som orkade en heldag!!) med utgång på Byttan!! Så om två veckor blir det bröllop!!Snart väntar sängen, imorgon blir det jobb och sedan den årliga grillen på Grönalundsvägen hos kusinen!

Kramar E

Släktingar på besök=)

Hej:)

Jobbat hela dagen idag, varmt och klibbigt  som bara den. Efter jobbet åkte vi bort till mormor, där var kusin Mattias med sin familj. Lille Hugo är redan 8 månader, det går så fort och vad han hade vuxit:) Kul att hinna se dem när de är i Kalmar.

Efter jobbet imon bär det av till Karlskrona bla för att fira Calle som fyller år och träffa ännu mera släkt, måste passa på när semesterfirarna åker runt i landet:)

Bilder från den 3 juli, KNA


Många Kramar E

Sommar 2010

Hej på er :)

I sommar har det inte blivit många inlägg som ni märker... Bor i Kalmar när vi jobbar vilket vi gör rätt så mycket men det funkar bra:)

Vilken sommar! Hur härligt väder som helst, idag var det första gången på läääänge som det regnade och åskade! Jobbar denna helgen och idag har jag även varit hos mormor och ätit mat efter jobbet. Nu sitter jag i uterummet och läser, mysigt. Jobb i mon igen...

Hoppas allt är bra med er


Sommarkramar E


RSS 2.0