En helg i Huvudstaden!

Hej=)

Har haft en mycket bra helg i Stockholm! Åkte tidigt i lördagsmorse för att vara uppe till Hugos namngivelse senare på lördagen=) Mycket roligt att se hur dom bor och har det..
Hela tjocka släkten sov i lägenhten så det var luftmadrasser och resesängar i hela lägenheten!:) (Nja inte alla, pappa och Henke flydde fältet för att sova hos Martin, dom skulle golfa på söndagen så det passade bättre!=)Hugo trivs hos Faster Matilda:)Marcus och JagMamma, Moster och Kusin Matilda


Henke, Marcus och Kusin MattiasHugo och MammaJag och Matilda inne i stanInnan vi åkte hem fikade vi på muffins från Muffinsfabriken, riktigt goda=)


Idag sitter jag i Kalmar och skriver! Om det bara kan sluta regna så ska mamma och jag plocka liljekonvaljer efter hennes jobb:) En av mina favoritblommor!


I kväll ska vi till Emmy och Daniel, jag läääängtar!!!

Massa Kramar EEtt inlägg från stadsbiblioteket:)

Hej på er=)

Vi har fortfarande inte skaffat internet! Sitter idag på biblioteket för att skriva på mitt arbete och idag, tro det eller ej, så har jag faktiskt författat ett par rader. Eftersom Karlskrona stadsbibliotek tar 60:-/h för det trådlösa nätet är det inget alternativ så det var bara jag och mitt worddokument ;)

Nu har jag bokat tid på en dator för att betala lite räkningar, kolla mailen och blogga=) Tänk vad man gör sig beroende av att ha internet tillgängligt hela tiden. (Nej jag har inte Iphone!)

Tänk om dom bara kunde höra av sej från Kalmar nu och säga att det är grönt att plugga därifrån i höst, då hade jag varit nöjd:) För annars går det bra i vår nya hemstad:) Henke fick jobbet i Ronneby till hösten!!!!!!!!!!! Så himla kul=) GRATTIS!

Massa Kramar E

En dag i Kalmar

Hej=)

Efter två dagar i Linköping (Med skola och halv-åtta-hos mej-middag) är jag nu i Kalmar. Solen skiner och snart ska jag in till stan en sväng för lunch med Emelie=) Kul att vi hinner ses mellan allt bröloppsbestyr!!

Efter att Henke jobbat åker vi HEM till Karlskrona:) I morgon ska vi på 40-års fest, Henkes kusin fyller år, annars har vi inga planer för helgen, skönt=)

Soliga Kramar ellen <3


Sista dagen som Linköpingsbo!

Hej=)

Nu åker städrocken av ett tag för ett besök med lunch på stan med Linnéa=) Men städningen går framåt och nu är det INTE mycket kvar=)
I kväll kommer Henke med stora flyttbilen och i morgon kör vi mot Karlskrona!

Sista dagen som Linköpingsbo:) Skön men en konstig känsla!

Hoppas allt är bra med er:) Kramar E

Fönsterputsning!

Hej=)

Nu har jag ca 2 dagar på mej att packa ihop (det som är kvar) och städa lägenheten. Nu vill jag bara att det ska bli fredag kväll och att Henke ska komma med flyttbilen så vi får ner alla våra saker!! Idag ska jag göra mer än vad jag gjorde igår här hemma=)

Jag har just nu lite svårt att koncentrera mig på mitt arbete, känner att jag tar tag i det efter helgen! Idag tvättar jag och ska ut och springa med Elin för att rensa tankarna senare idag:)

Nehe nu ska jag putsa lite fönster, så snart börjar det väl att regna=)!Kramar E

Inlägg från Key!

Hej!

Sitter nu i Keyhuset och skriver på mitt arbete, sakta men säkert växer det fram! Men hela tiden slår det mig att jag inte har någon handledare att bolla mina ideér och texter med... grrrr! Nästa vecka ska vi lämna in så långt vi har kommit till kursansvarig (hm, kanske inte hans jobb men har dom ingen handledare åt oss måste han väl ta det, haha).
Tänk om man då är på helt fel spår, halvvägs in i arbetet! Lärarprogrammet!!

Kramar E

Det går framåt...

Hej!

Igår kväll var vi på bio, Iron Man 2, den var helt okej för att vara den typ av film:) Det hade kunnat sluta utan bio, för Henke hade bokat två biljetter i KALMAR så i Linköping hade vi inte några platser när vi kom=) 
Men det löste sig tillslut!
Efter det gick vi upp till John och Erika en sväng och drack lite vin... trevligt!

Idag blir det att fortsätta att packa och dona i lägenheten, men det går framåt:)


Börjar bli ett par kartonger...


Ha en bra dag:)

Massa Kramar E


Fredag=)

Hej!

Vilken start på denna fredag:) Började dagen med att träna ett morgonpass, spinning! 6:45 började passet... Vilket infall=) Påvägen hem stannade jag på bageriet och köpte frallor, så efter en dusch blev det frallefrukost! Nu sitter jag i skolan och försöker få lite gjort på exjobbet.

Sedan är det fredagsmys:)

I helgen blir det att fortsätta att packa ner i flyttkartonger, har inte riktigt förstått att flytten till Karlskrona går nästa helg!!

Massa Kramar EDålig uppdatering!

Hej=)

En oplanerad helg i söder=) Det var inte meningen att vi skulle åka hem denna helgen, men i bland blir det inte som man tänkt sej;) Snabb-besök i Ronneby och Karlskrona och sedan Valborgsfirande i Kalmar med grill och brännboll hos Märtha och Bengt, trevligt=)
Igår var det 3-årskalas för Charlie, så visst hann vi med mycket denna helgen också=)
Idag blir det lunch hemma på tegelviken och fika med rabarberpaj, mormor kommer ner och säger hej:) Sedan kör vi upp mot Linköping...

Nea på måndag kööör vi igång med våra arbeten ordentligt! Eller hur!?

Många MAJ-kramar E


RSS 2.0