Höööööst!!

Hej!

Brrrrr idag är det verkligen höst! Idag har det varit friidrottsdag och jag har stått vid stationen för 800 m i halv storm! Det gick bra för eleverna...

Idag är jag ganska trött så jag tar en lugn kväll hemma. Henke jobbar sent idag. Så nu har jag tänt massa ljus och sitter och myser:)





Hoppas ni har det bra i höstmökret!

Många Kramar E

V 38 i Punktform=)

Hej! Hoppas allt är bra med er, här kommer min vecka i punktform:

♥ Varit på trerätters middag hos Peter, Therese och Alice
♥ VFU
♥ Tränat
♥ Tvättat och städat
♥ Handlat kläder
♥ Kvällsmat i Hässlegården
♥ Fikat med Lisa
♥ Plockat svamp
♥ Bio
♥ Brunch på Scandic
♥ Fått inbjudan till Damklubbens första möte:)

Många Kramar E

Rösta- check!

Hej på er:)

En blåsig söndag och regnet hänger i luften:( Hade gärna haft lite sol idag,  när man är ledig och allt!
Men vi har ändå tagit oss ut i blåsten för att rösta, så nu har man gjort sin samhällsplikt;)

Men innan vi gick och röstade hade vi bokat tid för en lägnhetsvisning vid 11.30, men killen som skulle visa den dök aldrig upp! En hyreslägenhet som låg på blocket, lät helt okej. En 2:a på 82 kvm, två toaletter, kakelugn... Men hade varit trevlig och se den, men men får se om han ringer.

Annars är vi fortfarande två sjuklingar här hemma, förkylda och Henke har ont i halsen:( Ingefära är inhandlat!!!! :) Vi tänkte ändå åka och kolla på hockeyn (stort här i Karlskrona + att Calle spelar), seriepremiär idag, så det blir kul:)

Imorgon börjar en ny vecka på VFU:n, bara  fyra veckor kvar nu! Denna veckan står Peter, Therese och lilla Alice för menyn, spännande.

Massa Kramar E

Förkyld:(

Hej=)

Andra dagen på VFU:n avklarad och vi har bland annat varit i skogen, mysigt :) I morgon är det skoljoggen och två lektioner, min VFU har haft en lugn start!

Gårdagens middag blev (enligt mej) MYCKET lyckad och jag tror även gästerna gillade den!
Avocadosoppa med cremefraishe och löjrom tillsammans med nybakt foccicabröd. Helstekt strutsfilé med potatisgratäng + grön sparris och till efterrätt mintchokladtårta med vispad grädde... (en helt vanlig måndagsmeny med andra ord;)

Idag har jag jag röjt upp efter gårdagens kalas, det blir MYCKET disk vill jag lova...Men det bästa är att vi har vår middag gjord och att man de tre kommande veckorna är  bortbjuden en kväll i veckan :) Trevligt!

Något som är mindre trevligt är att jag är precis genomförkyld och snyter mej hela tiden och knaprar alvedon. (mamma jag har funderat på att köpa ingefära, för det lär komma som ett förslag annars=) Jag får ligga lågt med träningen och ta det lugnt så att jag kan gå till skolan på dagarna, känns som prio ett nu.

Nu tänkte jag lägga mej och läsa ut min bok innan TV-kvällen börjar ;)

Hoppas allt är bra med er
Många Kramar E

Fredagen den 10 september

Hej=)

Så har åter en vecka gått och det är redan den 10 september... tiden går så fort! 

Idag har jag varit i Kalmar på föreläsning och grupphandledning, men slutade redan klockan 13 så jag har varit ledig hela eftermiddagen och Henke var också hemma vid 15-tiden=)! Då hade han handlat räkor och plockmat som vi ska ha i kväll, myyysigt!

I morgon kommer det finbesök till Karlskrona och vi har bokat bord för att gå ut och äta alla tillsammans:) (Klara och Daniel ni kommer att saknas=( ) Det ska bli väldigt trevligt tycker jag :)

Nu blir det fredagskväll med allt vad det innebär:) God mat, vin, min älskling och så klart Idol:)

Kramar E

Höstskor=)

Hej=)

En paus i pluggandet... Försöker knåpa ihop en projektidé (IKT/Språkprojekt vi ska göra på VFU:n v 37-41), imorgon ska min idé vara klar för att på seminariet på fredag diskutera den och få kommentarer på min idé.
Har även hunnit med en promenad och en hel del kaffe idag:)

Tänkte passa på att visa mina höstskor som jag köpte i Kalmar i måndags:




...så nu är det bara en ny höstjacka som saknas!



Jag har heller inte visat (mest Henkes) odlingsprojektet som finns på vår balkong:) Mycket goda tomater! Och även chilifrukt på gång.. Det ni ;)


Annars är allt bara bra:)

Tvätt står det på kvällens schema! Hoppas allt är bra med er KRAMAR E


Internet inkopplat!

Hej :)

Nu funkar internet här hemma, vilket betyder att jag kommer uppdatera lite oftare här :)

Skolan i Kalmar har dragit igång och jag har varit där två gånger denna veckan, upprop, första träffen med seminariegruppen och föreläsning. Såhär i början tycker jag alltid att allt spretar innan man har fått koll på vad som ska göras och hur. Men börjar så sakta få koll. Har inhandlat en pärm och register idag för att underlätta :P

Denna vecka har jag även köpt träningskort på Friskis och Svettis känns bra, så är någon sugen är det bara att höra av sej för ett pass :)
Har också lyckats köra för fort och fått min första fortkörningsbot på 2400:-, vilket var mindre roligt!! Hade gärna gjort något roligare för pengarna.

Nu är det fredagsmys som står på schemat, räkmackor och hemgjord hallon- och blåbärspaj som nu står i ugnen:)

Hoppas allt är bra med er

Många Kramar E



Jag på Mallis:) I vår fina lägenhet där..


RSS 2.0